Az infokom-piac kutató és tanácsadó specialistája
Magyar Infokommunikációs Jelentés 2019

A Jelent√©s fŇĎ √©rt√©kei

√ćme 10 √©rv, mi√©rt √©rdemes strat√©giaalkot√≥k√©nt a Magyar Infokommunik√°ci√≥s Jelent√©st v√°lasztania.

1. A legnagyobb hazai ICT-kutat√°s

A 2001 √≥ta fut√≥ felm√©r√©s a hazai piac legnagyobb ilyen jellegŇĪ, integr√°lt kutat√°ssorozata, amely √°tfog√≥ k√©pet √©s r√©szletes elemz√©st ny√ļjt a v√°llalati, int√©zm√©nyi √©s lakoss√°gi digitaliz√°ci√≥r√≥l √©s az infokom-piacokr√≥l.

2. VezetŇĎ v√°llalatok elismert inform√°ci√≥forr√°sa

A Magyar Infokommunik√°ci√≥s Jelent√©s f√ľggetlen √©s hiteles inform√°ci√≥b√°zis, melyet a BellResearch, a ter√ľlet elismert hazai kutat√≥ √©s tan√°csad√≥ specialist√°ja k√©sz√≠t el. Adataira √©s szak√©rtŇĎi meg√°llap√≠t√°saira vezetŇĎ hazai √©s multinacion√°lis v√°llalatok, valamint a piacot szab√°lyoz√≥ int√©zm√©nyek t√°maszkodnak.

3. Hiteles, keresleti oldali elemzés

A Jelent√©s megalapozott kvantitat√≠v kutat√°si m√≥dszertannal, nagy mint√°s adatfelv√©telekkel, √©vente mintegy 5000 magyarorsz√°gi interj√ļval k√©sz√ľl. Keresleti aspektusb√≥l k√∂zel√≠t: a t√©nyleges eszk√∂z√°llom√°nyt, a megval√≥sult beszerz√©seket-fejleszt√©seket √©s a d√∂nt√©shoz√≥k konkr√©t terveit vizsg√°lja objekt√≠v m√≥don, a k√≠n√°lati oldal sz√°nd√©kait√≥l √©s v√°rakoz√°sait√≥l f√ľggetlen√ľl.

4. Releváns tartalom: sztenderd mérések + forró témák

A Jelent√©s az infokommunik√°ci√≥ relev√°ns √©s aktu√°lis k√©rd√©seivel foglalkozik. A piacok sztenderdk√©nt ism√©tlŇĎdŇĎ m√©r√©se mellett minden √©vben √ļj, innovat√≠v megold√°sok ir√°nti attitŇĪd√∂ket √©s keresletet is vizsg√°l, elemezve a mŇĪk√∂d√©si mechanizmusokat is.

5. T√©nyadatok, trendek √©s elŇĎrejelz√©sek

A d√∂nt√©shoz√≥k v√©lem√©ny√©n alapulva a Jelent√©s a t√©nyadatok mellett r√∂vid- √©s k√∂z√©pt√°v√ļ piaci elŇĎrejelz√©seket, illetve a kutat√°ssorozat idŇĎsoros adatai alapj√°n trendelemz√©seket is ny√ļjt.

6. Szak√©rtŇĎi √∂sszefoglal√≥k

Tan√°csad√≥ink a vizsg√°lt piacok fŇĎbb saroksz√°mait √©s indik√°torait aggreg√°lt szinten is √©rtelmezŇĎ, a 2001-tŇĎl rendelkez√©sre √°ll√≥ idŇĎsoros adatokra √©p√ľlŇĎ elemz√©seket √©s t√°bl√°zatokat √°ll√≠tanak √∂ssze. A 3 szak√©rtŇĎi √∂sszefoglal√≥ az elemz√©si modulok mellett plusz hozz√°adott √©rt√©ket jelent √úgyfeleink sz√°m√°ra az eredm√©nyek strat√©giai alkalmaz√°s√°ban, a piacok fejlŇĎd√©si mechanizmusainak meg√©rt√©s√©ben √©s a trendek azonos√≠t√°s√°ban.

7. Másodelemzések igényre szabva

√úgyfeleink speci√°lis ig√©nyeit az adatok komplex m√°sodelemz√©seivel, egyedi szegment√°ci√≥val, tov√°bbi kereszt√∂sszef√ľgg√©sek felt√°r√°s√°val szolg√°ljuk ki. LehetŇĎs√©get adunk a v√°laszadatb√°zishoz val√≥ hozz√°f√©r√©sre is, √≠gy a Jelent√©s primer kutat√°sok elŇĎk√©sz√≠t√©s√©re vagy ak√°r kiv√°lt√°s√°ra is alkalmas lehet.

8. Tanácsadói támogatás

Az eredm√©nyek √©rtelmez√©s√©t, felhaszn√°l√°s√°t √©s strat√©gi√°ba illeszt√©s√©t a BellResearch elismert tan√°csad√≥i seg√≠tik. A be√©p√≠tŇĎ workshopon t√°mogat√°st, √∂tleteket adunk √ľgyfeleink √ľzletfejleszt√©si, marketing- √©s √©rt√©kes√≠t√©si vezetŇĎinek a strat√©giai √©s taktikai felhaszn√°l√°sra, hogy maxim√°lisan kiakn√°zhass√°k a piaci inform√°ci√≥kban rejlŇĎ lehetŇĎs√©geket.

9. Modulok igény szerint

A Jelent√©s 8 elemzŇĎ modulb√≥l √©s 3 szak√©rtŇĎi √∂sszefoglal√≥ elemz√©sbŇĎl √°ll, ami lehetŇĎv√© teszi, hogy a megrendelŇĎk k√ľl√∂nb√∂zŇĎ inform√°ci√≥s ig√©nyeikhez, aktu√°lis piaci helyzet√ľkh√∂z √©s strat√©giai c√©ljaikhoz legink√°bb illeszkedŇĎ, egyedi csomagokat √°ll√≠tsanak √∂ssze, jelentŇĎs m√©ret- √©s csoportkedvezm√©nyekkel.

10. Vil√°gsz√≠nvonal√ļ hazai term√©k

A Magyar Infokommunik√°ci√≥s Jelent√©st a 100%-ban magyar tulajdonban √°ll√≥ BellResearch kutat√≥- √©s tan√°csad√≥c√©g k√©sz√≠ti, kiemelkedŇĎ sz√≠nvonalon √©s minŇĎs√©gben, a hazai piac elismert szak√©rtŇĎjek√©nt. A kutat√°st a magyar saj√°toss√°gokhoz √©s a hazai c√©gek inform√°ci√≥s ig√©nyeihez igaz√≠tjuk; kutat√≥ink √©s tan√°csad√≥ink k√©szs√©ggel √°llnak √úgyfeleink rendelkez√©s√©re ak√°r szem√©lyes konzult√°ci√≥ra.


AJ√ĀNLAT √ČS MEGRENDEL√ČS
További információk, ajánlat és bemutató prezentácó:

Jakab √Āron
partnerkapcsolati igazgató
tanulmanyok{*}bellresearch.com
[+36-1] 477 01 00


Helyhez kötött távközlési szolgáltatások
Üzleti szegmens Рvállalatok és intézmények
Mobiltávközlési szolgáltatások
Üzleti szegmens Рvállalatok és intézmények
T√°vk√∂zl√©si bundling, konvergencia, hajt√≥er√Ķk
Üzleti szegmens Рvállalatok és intézmények
IT infrastrukt√ļra, megold√°sok, kiad√°sok
Üzleti szegmens Рvállalatok és intézmények
IT-szolg√°ltat√°sok
Üzleti szegmens Рvállalatok és intézmények
Digitális transzformáció
Üzleti szegmens Рvállalatok és intézmények
Infokommunikáció a háztartások szintjén
Lakossági szegmens Рháztartások és egyének
Infokommunikáció az egyének szintjén
Lakossági szegmens Рháztartások és egyének