Az infokom-piac kutató és tanácsadó specialistája
Magyar Infokommunikációs Jelentés 2019

A Magyar Infokommunikációs Jelentés

A Jelentés 2001 óta a hazai piacok tényadatokon alapuló, átfogó elemzése. Költséghatékony és gyors hozzáférést biztosít a nélkülözhetetlen piaci információkhoz, az eredmények hatékony stratégiai alkalmazását a BellResearch egyedülálló elemzői és tanácsadói támogatással biztosítja.
A BellResearch az infokommunikációs piacok kutató és tanácsadó specialistájaként 2001-ben indította nagyszabású kutatássorozatát. A Jelentés éves rendszerességgel szolgáltat átfogó képet és az egyes területeket tekintve részletes információkat a piacok aktuális helyzetéről, trendjeiről és jövőjéről.

A Magyar Infokommunikációs Jelentés – a legnagyobb ilyen jellegű hazai kutatásként – integrált szemléletben, tényadatokra alapozva mutatja be a hazai távközlési, internetes és informatikai piacokat az üzleti, az intézményi és a lakossági szegmensben.

Megbízható, pontos piaci információk

A Jelentés megalapozott kvantitatív kutatási módszertannal, nagy mintás adatfelvételekkel, évente mintegy 3500 interjúval készül. Keresleti aspektusból közelít: a tényleges eszközállományt, a megvalósult beszerzéseket-fejlesztéseket és a döntéshozók [vállalati és intézményi vezetők, illetve háztartásfők és egyéni használók] konkrét terveit objektív módon, a kínálati oldal szándékaitól és várakozásaitól függetlenül vizsgálja.

A döntéshozók véleményén alapulva a Jelentés a tényadatok mellett rövid- és középtávú piaci előrejelzéseket, illetve a korábbi évfolyamok adatai alapján trendelemzéseket is nyújt.

A Jelentést bárki megvásárolhatja, és az egyedi kutatásoknál alacsonyabb költséggel, azonnal juthat információkhoz. A részpiacok szerinti moduláris felépítés lehetővé teszi, hogy a megrendelők kisebb, az igényeikhez illeszkedő, egyedi csomagokat állítsanak össze.

Testre szabott elemzés, egyedülálló tanácsadói támogatás

A BellResearch a hazai piacon egyedülálló elemzői és tanácsadói terméktámogatást nyújt a Jelentés megrendelőinek.

Ügyfeleink speciális igényeit másodelemzésekkel, egyedi szegmentációval, további keresztösszefüggések feltárásával szolgáljuk ki. Lehetőséget adunk az adatbázishoz való hozzáférésre is, így a Jelentés primer kutatások előkészítésére vagy akár kiváltására is alkalmas lehet.

Az eredmények felhasználását és stratégiába illesztését tanácsadói támogatással segítjük. A beépítő workshopon támogatást, ötleteket adunk ügyfeleink üzletfejlesztési, marketing- és értékesítési vezetőinek az információk stratégiai vagy éppen taktikai célú felhasználására annak érdekében, hogy a Jelentés felhasználói maximálisan kiaknázhassák a rendelkezésre álló információkban rejlő lehetőségeket.

A szakma elismert információbázisa

A Jelentés az elmúlt másfél évtizedben a távközlési és informatikai szakma elismert, objektív és független információbázisává vált. Adataira széles kör támaszkodik, amelyben megtalálhatók az iparág vezető és feltörekvő kínálati szereplői mellett a piacot szabályozó intézmények is. Költséghatékony információforrásként a Jelentés kisebb, saját kutatásokra fordítható büdzsével, illetve kutatási gyakorlattal nem rendelkező cégek számára is elérhető közelségbe hozza a piaci információkat.

A 2020-as kiadás

A Jelentés 20. kiadásában aktualizált tematikával és az előző években bevezetett újításokkal növeltük a Jelentés értékét Ügyfeleink számára.

Frissített tartalom: a Jelentés komplex megközelítéssel és digitalizációs indikátorokkal vizsgálja a digitalizációt a vállalati és a lakossági szegmensben; még nagyobb hangsúlyt kapnak a forró témák: Cloud/SaaS, IoT, Ipar 4.0, robotizáció, OTT, pénzügyi digitalizáció.

Megújult modulstruktúra: megrendelőink igényeire alapozva integrált megközelítésben, racionalizált szerkezettel összesen 8 modulban, 6 üzleti és 2 lakossági elemzésben vizsgáljuk a hazai piacokat.


AJÁNLAT ÉS MEGRENDELÉS
További információk, ajánlat és bemutató prezentácó:

Jakab Áron
partnerkapcsolati igazgató
tanulmanyok{*}bellresearch.com
[+36-1] 477 01 00


Helyhez kötött távközlési szolgáltatások
Üzleti szegmens – vállalatok és intézmények
Mobiltávközlési szolgáltatások
Üzleti szegmens – vállalatok és intézmények
Távközlési bundling, konvergencia, hajtóerõk
Üzleti szegmens – vállalatok és intézmények
IT infrastruktúra, megoldások, kiadások
Üzleti szegmens – vállalatok és intézmények
IT-szolgáltatások
Üzleti szegmens – vállalatok és intézmények
Digitális transzformáció
Üzleti szegmens – vállalatok és intézmények
Infokommunikáció a háztartások szintjén
Lakossági szegmens – háztartások és egyének
Infokommunikáció az egyének szintjén
Lakossági szegmens – háztartások és egyének