Az infokom-piac kutató és tanácsadó specialistája
Magyar Infokommunikációs Jelentés 2019

Információk válaszadóinknak

Köszönjük válaszadóinknak, hogy a Magyar Infokommunikációs Jelentés adatfelvétele során, valamint egyéb kutatásainkban rendelkezésünkre állnak, és értékes válaszaikkal hozzájárulnak ahhoz, hogy a hazai informatikai és távközlési szakma mind többet tudjon meg a lakosság, a gazdálkodó szféra és az intézmények infokommunikációs fejlettségéről, valamint a jövőben várható trendekről.
Köszönjük együttműködésüket, és bízunk benne, hogy jövőbeni kutatásaink során is számíthatunk megtisztelő részvételükre!

A BellResearch válaszadói oldalain közzétesszük a kutatásainkhoz kapcsolódó tudnivalókat, és lehetőséget biztosítunk a munkatársainkkal történő kapcsolatfelvételre.

Adatvédelem és etikai kódex

A BellResearch a törvényi szabályozásnak és a szakmai ajánlásoknak megfelelően a valamennyi kutatási projektjében az önkéntesség, az anonimitás és a titkosság elvét és gyakorlatát érvényesíti. Bővebben: a BellResearch adatvédelmi és etikai kódexe

Forduljon hozzánk bizalommal!

Amennyiben bármilyen kérdése merül fel kutatási projektjeinkkel, munkánkkal vagy munkatárainkkal kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal a valaszadok.kerdesek{*}bellresearch.com címen. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére kérdései megválaszolásában.

Amennyiben előzetesen egyeztetett személyes interjú időpontját kívánja módosítani, kérjük, mindenképp telefonon, a [+36-1] 477 01 00 számon vegye fel munkatársainkkal a kapcsolatot!JÓTÉKONY TÁMOGATÁSI PROGRAM
A BellResearch a válaszadók kutatásokban való részvételének ösztönzésére új módszert vezetett be: az inkább jelképes értékű, mint valóban hasznos ajándéktárgyak helyett a forrásokat mindannyiunk számára értéket képviselő, jótékony, nemes célok támogatására fordítjuk.

Eddig közel 10 millió forinttal járultunk hozzá a gyermekek egészsége, a környezetvédelem és a kultúra támogatásához.

Köszönjük Válaszadóinknak és a kutatások Megrendelőinek, hogy mindezt lehetővé tették!

Ismerje meg a programot a bellresearch.hu/jotekonysag oldalon!